SHORT Traveling Program – 1 week

Duur: 1 week, 7 dagen/ 6 nachten

Volgende startdatum: 03.03.2019

Startdata 2019: 03/03 10/03 31/03 07/04 26/05 02/06 01/09 08/09 20/10 27/10

Aantal Spaanse lessen: 15 (plus de gehele dag met de leraar-gids)

Aantal studenten: minimaal 5, maximaal 8

Aankomst plaats: het programma start en eindigt in Malaga

Vliegvelden in de buurt: Malaga (AGP), Sevilla (SVQ), Granada (GRX)

Accommodatie: Tweepersoonskamer in charmante 3- en 4-sterren hotels en ‘Fincas’ + 1 nacht bij een gastfamilie (Eenpersoonskamer is mogelijk voor een supplement van 215 Euro)

Maaltijden: Halfpension

Totaalprijs voor het programma: 1.395 Euro

Volgende startdatum: 03.03.2019

Facebookmail

Voorbeeld Programma

Dag 1

Dag 1 Aankomst op Zondag

Zondag is de dag van aankomst, waarbij je op je eigen tijd aankomt en incheckt in het hotel in Sevilla. ‘s Middags ontmoet je de reisleiding en wordt het reisschema gepresenteerd. Welkom in de fascinerende stad Sevilla, de hoofdstad van Andalusië, waar je na de Spaanse lessen kennis zult maken met de meest passionele kant van Andalusië: Flamenco!

Dag 2

Dag 2 Maandag

Laten we gaan fietsen! Na een royaal ontbijt in het hotel maken we een fietstour langs de mooiste plekjes van Sevilla: het Plaza de España, het Real Alcazar en de kathedraal. In de middag vertrekken naar het stadje Antequera, waar je de Spaanse lessen van vandaag krijgt in ons mooie hotel, waar we de komende nachten zullen verblijven.

Dag 3

Dag 3 Dinsdag

Vandaag brengen we een bezoek aan het majestueuze natuurpark “El Torcal”, waar de vegetatie en ongewone kalkstenen rotsformaties zorgen voor een unieke en mystieke sfeer. Dit natuurreservaat met een oppervlakte van 17 vierkante kilometer, behoort tot de mooiste en meest indrukwekkende kalkstenen landschappen van Europa. Het hele gebied bevond zich tot honderd miljoen jaar geleden onder zee. Na de Spaanse lessen bezoeken we ook het stadje Antequera.

Dag 4

Dag 4 Woensdag

Bereid jezelf voor op wat komen gaat: Het is Alhambra dag! In Granada bezoeken we de mooiste plekken van de stad, voelen haar magische sfeer en genieten van haar betoverende aanblik, voordat we een van de meest indrukwekkende monumenten ter wereld gaan bezoeken: het Alhambra, dat tot het UNESCO-werelderfgoed behoort en ook wel wordt beschouwd als het achtste wereldwonder.

Dag 5

Dag 5 Donderdag

De Alpujarras, een natuurlijke en historische regio op de zuidelijke hellingen van de Sierra Nevada en zijn aangrenzende vallei is onze volgende bestemming. Hier zullen we gaan hiken door het indrukwekkende landschap van dit berggebied en na de Spaanse lessen en een ham kelder in Trevélez waar het proces van de ham naar de bodega wordt uitgelegd en waar de ham natuurlijk geproefd gaat worden. Spanje is beroemd om zijn hammen en dit is een van de dorpen, dat dankzij de klimatologische eigenschappen, zeer geschikt is voor het drogen en rijpen van de ham.

Dag 6

Dag 6 Vrijdag

Vandaag bezoeken we het pittoreske dorpje Frigiliana en de prachtige grotten van Nerja. Deze natuurlijke grotten van buitengewone schoonheid, zijn pas enkele tientallen jaren geleden ontdekt, na eeuwen verborgen te zijn gebleven. In de middag rijden we rechtstreeks naar onze eindbestemming: Malaga, waar de uitreiking van de certificaten wordt gevierd tijdens het afsluitende diner!

Dag 7

Dag 7 Zaterdag

Dag van vertrek.

Het programma is aan verandering onderhevig

Boek nu en ga met ons mee!
Boek